Knibeøvelser vil gøre dit liv lettere og bedre på forskellige måder. Det vil hjælpe dig til at holde på vandet, og det er en stor hjælp for gravide og i dit sexliv. Knibeøvelser bruger man ofte i yoga, og det handler generelt set om din fysiske og mentale sundhed. Læs mere her for at blive klogere på behandlingsmetoder og mental og fysisk sundhed.

Det hænger sammen

Man kan ikke adskille det fysiske og det mentale. Det hænger uundgåeligt sammen, og det er også efterhånden sådan, man behandler i mange sammenhænge i dag. Måske har du oplevet at blive stresset, hvor kroppen lukker ned, og du føler dig meget ked af det. Det er vigtigt at have en holistisk forståelse af det hele menneske, når du skal behandles. Body-sds.dk har netop fokus på det hele menneske, når de behandler. Det er en behandlingsform, sds, der blev udviklet i 1940’erne i København. Du kan prøve forskellige behandlingsformer, der er sikkert en, der vil hjælpe dig. 

Hvad er sundhed?

Sundhed er mange ting, og det handler primært om at passe på sin krop og sit sind. Kroppen har brug for vitaminer, motion, sund og varieret mad, vand osv. Det kender vi efterhånden godt til, og vi kan mærke, når vi spiser sundt i en periode og får motioneret, hvordan vi får mere overskud, og en periode uden kan vi mærke, at vi får mindre overskud. 

På samme måde er det også vigtigt at passe på sig selv mentalt set. Det kan du gøre ved ikke at overanstrenge kroppen ved at lave for meget og blive stresset. Det kan være acceptabelt at være stresset i perioder, men du må stoppe op og ændre din måde at leve på, hvis du bliver for stresset. Det kan tage mange år at komme sig over stress, hvis man oplever det. 

Du kan passe på dig selv mentalt set ved at få gode, sunde relationer, ved at få slappet af, når du har brug for det og ved at være i et sundt arbejdsmiljø. Det er vigtigt at passe på sig selv, da det vil forhøje din livskvalitet. På samme måde kan knibeøvelser, som er en simpel øvelse, forhøje din livskvalitet og gøre nogle ting lettere for dig. Der er mange måder at pleje din mentale sundhed, og du kan finde den måde, som passer bedst til dig.